Ga naar hoofdinhoud

Ecomwise is een full service ecommerce bureau uit Utrecht. Wij ontwikkelen Magento webshops en extensies en helpen onze klanten met online marketing. Zes jaar geleden waren wij op zoek naar ervaren PHP ontwikkelaars voor uitbreiding van onze organisatie en het opzetten van een team gespecialiseerd in Magento ontwikkeling. In eerste instantie hebben we in Nederland gekeken maar vanwege de schaarste in ervaren ontwikkelaars zijn we al snel naar andere opties gaan kijken.

Hierbij kwamen we in contact met Personal Programmer en zodoende zijn we gestart met een eerste ontwikkelaar in Macedonië. Personal Programmer verzorgde hiervoor de screening van de mensen en kwam al snel met een aantal goede kandidaten. Zo zijn we een eerste traject gestart en dit beviel al snel zo goed dat we na drie maanden op zoek zijn gegaan naar nog een extra ontwikkelaar. Vanwege dezelfde tijdszone, de vloeiende communicatie in Engels en de inzet van de ontwikkelaars werden onze verwachtingen overtroffen.

In 2011 hebben wij voor het eerst Macedonië bezocht en de ontwikkelaars ontmoet en wat hierbij vooral opviel was de vriendelijkheid van de mensen en de enorme inzet van de mensen. Na dit bezoek waren wij bij Ecomwise zo enthousiast geworden om verder door te groeien in Macedonië dat we besloten hebben om 3 extra ontwikkelaars aan te nemen en een eigen locatie op te richten voor een gespecialiseerd Magento team. Hierbij hebben we veel gehad aan de expertise en samenwerking met Personal Programmer. Inmiddels hebben we 8 programmeurs in Macedonië.

Nearshoring klant Daniel
Back To Top