skip to Main Content
Een PHP Ontwikkelteam Voor Magento, Laravel, Etc In 3 Stappen

Een PHP ontwikkelteam voor Magento, Laravel, etc in 3 stappen

Een PHP ontwikkelteam voor Magento, Laravel, Drupal, etc in 3 stappen

Nederlandse bedrijven die hun aandacht voornamelijk richten op een op PHP gebasseerd framework zullen het wel kennen: Het is lastig om gespecialiseerde mensen te vinden. Een potentiële medewerker dient namelijk niet alleen een goede PHP kennis te hebben maar ook gespecialiseerd te zijn in het betreffende framework zoals bijvoorbeeld Magento, Laravel, Zend of Drupal. Dergelijke bedrijven tonen vaak ook meer interesse om in Oost Europa te kijken wat de mogelijkheden zijn van een PHP ontwikkelteam op afstand.

Dit is tevens de vraag die wij als Nederlandse nearshore partij vaak voorgeschoteld krijgen. Wat is het aanbod aan Magento ontwikkelaars, Drupal ontwikkelaars of hebben jullie Laravel ontwikkelaars ter beschikking?

In Macedonië is het zo dat er ontzettend veel PHP programmeurs zijn. Vaak wat jongere mensen, afgestudeerd aan de universiteit en erg gedreven om aan de slag te gaan. Deze programmeurs zijn vaak nog onbeïnvloed met welk framework zij willen werken en voor ons is dit het beste moment om daarop in te spelen. Dus zoek je bijvoorbeeld een Magento programmeur of Magento Laravel, zoek niet verder!

In drie stappen een PHP ontwikkelteam

Laten we als voorbeeld een Magento PHP ontwikkelteam gebruiken. Stel je bent specialist in Magento webshops, je klanten basis groeit enorm en je hebt vlot nieuwe Magento ontwikkelaars nodig. Dit kan in Nederland een probleem zijn want Magento certified programmeurs zijn schaars. Schakel een recruitmentbureau in om deze mensen te vinden en je mag nog eens diep in de buidel tasten ook. Wij hebben samen met een klant nagedacht over een alternatieve oplossing die we kunnen omschrijven in 3 stappen:

1. Vind getalenteerde PHP programmeurs

Dat lijkt in eerste instantie makkelijker gezegd dan gedaan, maar in een land waar ouders hun kinderen aansporen om ICT opleidingen te volgen, valt dit wel mee. Op de 9 universiteiten van Skopje lopen veel ICT studenten rond waaronder een flinke groep PHP programmeurs. Dit is de plek om programmeurs in een vroeg stadium kennis te laten maken met Personal Programmer en wat wij hen kunnen bieden na hun afstuderen. Uiteraard nemen wij deze taken voor onze rekening.

2. Geef ze een Magento workshop

Door onze contacten op deze universiteiten hebben wij een mogelijkheid gekregen om workshops te geven die onderdeel worden van het curiculum. Onze insteek hierin is om de studenten beter voorbereid te laten zijn op het vinden van werk na hun afstuderen door zich al te specialiseren in een framework. Tegelijk bieden wij de kans aan de top studenten om via Personal Programmer voor een Nederlandse organisatie te werken. Ons voorbeeld is het vinden van Magento programmeurs. De workshop die we dan geven is puur gericht op Magento. De studenten die hier het beste resultaat in behalen krijgen een aanbod om na hun studie bij Personal Programmer te komen werken. Personal Programmer kan stap twee voor je regelen, maar samen dit traject aangaan behoort ook tot de mogelijkheden. Tevens krijg je dan de mogelijkheid inhoudelijk input te geven.

3. Neem ze in dienst in je eigen ontwikkelteam

Wij nemen alleen mensen in dienst als dit direct voor een Nederlandse partij is, bij Personal Programmer zijn het namelijk jouw medewerkers. Wij bieden de programmeurs een contract en zetten ze bij ons op de payroll. Uiteindelijk starten ze dan direct met werk van een Nederlandse partij. Wij zorgen dat er ook een senior Magento specialist rondloopt die de programmeurs inwerkt en begeleid zoals je hier kunt lezen.

Dus ben jij geïnteresseerd in een Magento PHP ontwikkelteam, een Drupal ontwikkelteam of een Laravel ontwikkelteam in Macedonië? Laat het ons weten dan kunnen we samen kijken hoe we dit aan gaan pakken en wie weet komt er een nieuwe lading programmeurs in de toekomst voor jou te werken.

Voor een referentie op het gebied van Magento programmeurs verwijzen wij je graag door naar één van onze klanten die al een aantal jaar werkt met inmiddels 8 programmeurs

 

Back To Top